BAKS | Inspiration

99 Pins
 · Last updated 2y
Curated by
Slim House
Slim House
Slim House
Slim House
En villa tegnet af Baks Arkitekter.
an empty room with concrete walls and benches in the foreground, grass on the other side
House Of Marble on Instagram: “Experimental Space Design by Los Angeles based creative director @nareg_taimoorian , and inspired by Donald Judd’s “Fifteen Untitled Works…”
an empty living room with couches and tables
Interior Design on Instagram: “@sergicomellas I • • • • • • • • #slowliving #interior4you #mydomaine #vscointerior #interiordecor #elledecor #architecturaldigest…”
an instagramted photo of a bed in a room
biophilic design: nature of the space · anooi
Full-height window looking into the forest, great option to create a sense of risk in a biophilic design. | DforDesign
an exterior view of a building with glass doors and wooden slats on the side
Marià Castelló Martínez Designs “A House Nested In The Stone” On A Spanish Island - IGNANT
Marià Castelló Martínez Designs “A House Nested In The Stone” On A Spanish Island - IGNANT
a bedroom with concrete walls and flooring is shown in this image, there are two lamps hanging from the ceiling
13.3k aprecieri, 74 comentarii - ARCHITECTURE HUNTER (@architecture_hunter) pe Instagram: „#architecture_hunter Swipe left and comment below your thoughts about this project! Super…”
a black chair sitting in front of a window next to a white bed and curtains
WORK | mattiasschlachet
tilskud til gardiner
the house is surrounded by trees and leaves
house M | de pinte - Projects - CAAN Architecten / Gent
house M | de pinte - Projects - CAAN Architecten / Gent
a living room filled with furniture next to a white wall and stairs leading up to the second floor
Décor : A Ultra-Modern Townhouse in Byron Bay by Studio Brent Lee
Décor Inspiration: A Ultra-Modern Townhouse in Byron Bay by Studio Brent Lee
the side of a building with wooden slats on it's sides and trees in the background
house M | de pinte - Projects - CAAN Architecten / Gent
house M | de pinte - Projects - CAAN Architecten / Gent