Køkkenalrum.

Køkkenalrum.

Historic Toronto home gets contemporary update by Post Architecture

Historic Toronto home gets contemporary update by Post Architecture

Belgian studio Atelier Tom Vanhee has added two offset gabled volumes onto the…

Belgian studio Atelier Tom Vanhee has added two offset gabled volumes onto the…

Kirkwood McCarthy has added a black zinc-clad wing to the rear of a London house, creating a light-filled living space that sits between the garden and a new courtyard

Kirkwood McCarthy has added a black zinc-clad wing to the rear of a London house, creating a light-filled living space that sits between the garden and a new courtyard

Color scheme > White // Linen // Pop of Yellow / Bright Mustard

Color scheme > White // Linen // Pop of Yellow / Bright Mustard

Hall.

Hall.

Soveværelse med skråvægge.

Soveværelse med skråvægge.

Stue med udsigt og udgang til terrasse.

Stue med udsigt og udgang til terrasse.

Hus med tagterrasse.

Hus med tagterrasse.

Stue med panoramavinduer.

Stue med panoramavinduer.

Pinterest
Søg