Knud Holscher

56 Pins
 12mo
Collection by
a bathroom with a sink, mirror and towel on the counter top next to a plant
Luke's bathroom
Knud Holscher sanitary ware in charcoal.
a bathroom sink sitting under a round mirror next to a white counter with a black faucet
Luke's bathroom
Knud Holscher sanitary ware in charcoal & the Qtoo built-in tap in charcoal.
a potted plant sitting on top of a wooden stool next to a white cabinet
Luke's bathroom
Knud Holscher sanitary ware & the Qtoo built-in tap in charcoal.
a potted plant sitting on top of a wooden stool next to a white cabinet
Luke's bathroom
Knud Holscher sanitary ware in charcoal & the Qtoo built-in tap in charcoal
the bathroom is clean and ready to be used by someone who likes it on their phone
Johanne's bathroom
Knud Holscher sanitary ware in stainless steel and the fat lever handle in charcoal.
the house is surrounded by tall trees and has a path through it to the beach
Private summer house by Rubow Architects
The L lever handle in stainless steel was used as a finishing touch
a brick building with large windows and a potted plant on the ground in front of it
Private house of Knud Holscher
a living room filled with furniture next to a large painting on the wall and floor
Private house of Knud Holscher
an empty room with wooden walls and doors leading to the dining area, which also has wine cellars
Restaurant ÄNG
The experience of ÄNG starts even before you step inside. The sparkling glasshouse in the middle of the lush meadow, is utterly sharp and smooth, mirroring the incredible surroundings. This newly renovated gem offers a 19 course haute-cuisine experience out of the ordinary, and the harmonious atmosphere will take you away from the hustle and bustle of everyday life.
a table and chairs sitting on top of a wooden deck next to a lake at sunset
Restaurant ÄNG
The experience of ÄNG starts even before you step inside. The sparkling glasshouse in the middle of the lush meadow, is utterly sharp and smooth, mirroring the incredible surroundings. This newly renovated gem offers a 19 course haute-cuisine experience out of the ordinary, and the harmonious atmosphere will take you away from the hustle and bustle of everyday life.
the sun is setting in front of a building with glass walls and an angled roof
Restaurant ÄNG
The interior was inspired by the unspoiled Nordic nature surrounding ÄNG and Japanese design aesthetic. The fusion is visible in the lounge furniture from Japanese brand Karimoku and the organic sculptures and vases from various scandinavian designers. The L lever handle in gunmetal is a also a part of this extraordinary space, adorning the solid wooden doors around the building. Project by Norm Architects and images by Jonas Bjerre Poulsen.
two wooden blocks with a rock sitting on top of it next to another piece of wood
Restaurant ÄNG
The experience of ÄNG starts even before you step inside. The sparkling glasshouse in the middle of the lush meadow, is utterly sharp and smooth, mirroring the incredible surroundings. This newly renovated gem offers a 19 course haute-cuisine experience out of the ordinary, and the harmonious atmosphere will take you away from the hustle and bustle of everyday life.
an old man standing in front of a brick wall
Knud Holscher
an open door with a brass handle on the front and side doors to both sides
Lever handle FFU
Within the building, d line products from the Knud Holscher collection has been used. The pull and lever handles in real satin brass finish is stunning against the mix of dark and light wood, that is dominant in the mosque. The Cambridge Central Mosque was also recently nominated for the RIBA Stirling Prize, together with six other buildings.
a wooden door with the word d line on it's front and side panels
Cambridge Central Mosque
The Cambridge Central Mosque is an extraordinary building that fuses traditional architecture with modern. The thought behind it was to create a British mosque for the 21st century, and the architects found inspiration in both Islamic and English religious architectural traditions. Marks Barfield Architects won the competition to design the building in 2009, and their concept was to create a calm oasis with a lot of green areas.