Pinterest • Hele verdens idékatalog

Handig om te weten

pin 33
heart 1

Wat is overprikkeling bij autisme, wat betekent het voor iemand en hoe kun je het voorkomen? Verschillende soorten overprikkeling worden toegelicht en ook onderprikkeling komt aan bod.

pin 26
heart 3

Waarom altijd de negatieve elementen van een gedrags- of ontwikkelingsstoornis zien. Deze leerlingen hebben ook hun talenten. Op deze poster zijn de talenten van iemand met autisme te zien.

pin 102
heart 4

Wees er maar trots op als je ADHD, Autisme of Dyslexie hebt. Waarom altijd maar naar het negatieve kijken, hou daar vanaf NU eens mee op!!!! En bekijk vanaf NU alleen nog maar het positieve en geef het negatieve een keiharde schop en laat deze NOOIT weer terug komen. En trouwens, dit geld niet alleen voor ADHD, Autisme en Dyslexie, maar voor echt ALLES, dus het positieve er van in zien ♥

pin 334
heart 13

Geel en Snel on

10 dingen die je zou moeten weten over autisme

pin 206
heart 7

Problem-solve-wheel in het Nederlands.

pin 130
heart 5

Most of these are also signs off complex trauma and/or prenatal substance exposure...and also why these things are often misdiagnosed as autism.

pin 26
heart 4

Adinda de Vreede, auteur van 'Teken je gesprek' en 'Helpende Gedachten', bedacht een slimme tool die iedere besteller deze week…

pin 106
heart 1
Le 2 avril, c'est la journée mondiale de sensibilisation à l'autisme.  Découvrez la vérité sur 6 idées reçues !

Infographie autisme : la vérité sur les idées reçues

Le 2 avril, c'est la journée mondiale de sensibilisation à l'autisme. Découvrez la vérité sur 6 idées reçues !

pin 43
heart 2

L'AUTISME en images

pin 114
heart 10