Pinterest • Hele verdens idékatalog

Wil je zelf kussen breien? Met dit simpele patroon en het stoere garen Phil Express maak je de leukste home deco zelf. Ga snel aan de slag!

234
13

Mum, you could use a double thread and do plain coloured ones like this. Cute in white/cream!

34

Zelf maken? Nodig: twee bollen wol van 100 gram (Wibra). Breinaald nr. 4. en 3 houten knopen van de markt. 60 steken opzetten. En doorbreien tot je een lengte van ongeveer 90 cm hebt bereikt. De sjaal in de lengte dubbelvouwen en er drie knopen opzetten. Op youtube staan veel filmpjes voor breien voor beginners. Dit is het eerste dat ik zelf heb gemaakt dus het is echt heel erg makkelijk!

253
18

How to knit Herringbone Stitch with Wool and the Gang.

3.1k
285
2

Dit zachte loungekussen kun je snel en makkelijk breien, ook beginners, met dik katoen van Hoooked en grote breipennen. Het katoen is er in allerlei mooie kleuren, effen en gemeleerd. Vandaag beginnen, morgen lekker loungen op de bank!

687
68

Heel dik breien met pennen van PVC-afvoerbuis? Deze pennen zijn gemaakt van 32 mm dikke pijp: schuin afgezaagd en goed glad­geschuurd. Heel eenvoudig zelf te maken! Verbind de buizen met een stuk dikke tuinslang en je hebt een stel rondbrei­pennen.

55
3

subtiele-honingraat-steek-voorkant

75
12