Jang keun suk

Udforsk beslægtede emner

Jang Keun Suk ❤

Jang Keun Suk ❤

(jang geun suk) Avec son petit air éffronté ça lui va si bien *O*

REAL Bad Boys of Korean Entertainment

(jang geun suk) Avec son petit air éffronté ça lui va si bien *O*

Jang Keun Suk :: ca. 2015

Jang Keun Suk :: ca. 2015

Jang Keun Suk (Love Rain)

Jang Keun Suk (Love Rain)

Beyond his pretty boy face: an ambitious, hard working man http://jangkeunsukforever.com/archives/14910  I start liking him just because' :). Go, 직진!

Beyond his pretty boy face: an ambitious, hard working man http://jangkeunsukforever.com/archives/14910 I start liking him just because' :). Go, 직진!

Jang Keun Suk ♥ Asia's Prince ♥ You're Beautiful ♥ Marry Me Mary ♥ Beethoven Virus

Jang Keun Suk ♥ Asia's Prince ♥ You're Beautiful ♥ Marry Me Mary ♥ Beethoven Virus

Jang Geun Suk #jangkeunsuk

Jang Geun Suk #jangkeunsuk

Jang Geun Suk - Marie Claire Magazine April Issue ‘14

Jang Geun Suk - Marie Claire Magazine April Issue ‘14

THe morning you wake up with this man next to you! #JangKeunSuk #kdrama

THe morning you wake up with this man next to you! #JangKeunSuk #kdrama

sooo cute :) :)

Jang Geun Suk to reveal all during his Chuseok special for 'Knee-Drop Guru'

sooo cute :) :)

Pinterest
Søg