Pinterest • Hele verdens idékatalog
fra Afford Anything

Why 'Earn More' vs. 'Save More' is the Wrong Debate

It’s time to wave the truce flag over one of personal finance’s greatest battles. One of the most spirited debates in personal finance circles is the classic “earn more” vs.…

1
fra The Work at Home Wife

5 Easy Ways to Make Money Indefinitely

Easy ways to make money from home without a lot of extra work Passive Investing, Investing Tips, #invest

23
9
1

En Super Ordliste For Finans og Personlig Økonomi

Med stadig økende inflasjon og levestandard er det naturlig at flere og flere har lyst på en lønnsøkning. Det å spørre om en lønnsøkning kan være en skremmende ting ettersom man ikke ønsker å bli betraktet som grådig. Hvis man gjør det på riktig måte så er det ingenting i veien for å spørre om selskapet kan øke lønnen din. Her gir vi deg 3 tips som kan hjelpe deg med å øke lønnen din.

Husforsikring, også kalt bolig- eller villaforsikring, dekker skader på bolig. Det forsikres generelt mot brann- og naturskader (storm-, flom- vann- og frostskade, lynnedslag og skred) tyveri og hærverk. Boliger er som regel alltid brannforsikret, da dette er et krav for å få boliglån.

5 Finansielle Milepæler Du Må Oppnå Før Du Passerer 30 år!

1

Rik- personlig økonomi for et godt liv. Din beste investering!!

fra Organise My House

30 money saving tips to drastically cut your food bill

Loads of great tips to save money on food. Food money saving tips that you can use in your weekly shopping and day to day.

13
2

De fleste om søker om forbrukslån får innvilget lånesøknaden så lenge du har en inntekt over 200 000 kroner, er over 20 år og ikke har betalingsanmerkninger. Det hender at banker avslår lånesøknander. Er du en av de som har fått en avslått lånesøknad? Vel, du er ikke den eneste! Vi viser deg hvordan du kan øke sjangsene dine for å få lån.