Pinterest • Hele verdens idékatalog

Condoleeza Rice is een Amerikaans hoogleraar, diplomaat, nationale veiligheidsdeskundige en auteur. Ze was minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten van Amerika in de regering van president George W. Bush.

pin 27
heart 2

L De regering kan ook wel een wegwijspiet gebruiken

pin 4

Washington, D.C.

Washington, DC by Dana Gaines

pin 412
heart 35

Karel V doet afstand van de #Regering, 1555 | #Schoolplaat #Isings

pin 15
heart 1

Tussen 1880 en 1920 werd rondom Amsterdam een indrukwekkend verdedigingssysteem aangelegd: de Stelling van Amsterdam. Deze militaire linie bestaat uit 42 forten en 4 batterijen en een grote hoeveelheid dijken en sluizen. De Stelling beschermde de Nederlandse hoofdstad bij een buitenlandse aanval door het te omringen met een ondoordringbare laag water. Als alle andere linies waren gevallen, konden leger en regering zich achter deze 'muur van water' verschansen.

pin 18

LES Klimaatzaak: een zaak van iedereen. Een les waarin je met je klas gaat systeemdenken en filosoferen rond het klimaat en hoe het zou kunnen komen dat de regering (te) weinig doet om te opwarming van de aarde tegen te gaan. Derde graad lager onderwijs.

pin 21
heart 1

Queen Wilhelmina - Koningin Wilhelmina gefotografeerd tijdens een galadiner in het paleis met de regering.

pin 68
heart 3

LES Klimaatzaak: een zaak van iedereen. Een les waarin je met je klas gaat systeemdenken en filosoferen rond het klimaat en hoe het zou kunnen komen dat de regering (te) weinig doet om te opwarming van de aarde tegen te gaan. Tweede graad lager onderwijs.

pin 67
heart 1

Would Someone translate this into englis please. hondertekende Vrede van Vereeniging. Voorwaardes van die ooreenkoms Die ooreenkoms het bepaal dat alle vyandighede gestaak word en dat alle Boeremagte hul wapens aan die Britte oorhandig, met die belofte van uiteindelike selfregering aan die Transvaal en die Oranje-Vrystaat as kolonies van die Britse Ryk. Die Boererepublieke het ingestem om onder die soewereiniteit van die Britse Kroon en die Britse regering te val op verskeie voorwaardes.

pin 5

Spain - 1937. - GC - Madrid - @ Gerda Taro - weapons factory

pin 2