Pinterest • Hele verdens billedkatalog

Nytt innlegg ute på bloggen om tekstiler 😍 Link på profilen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #elegant#interior#interiorforinspo#interiorandhome#interiorstyling#interiorinspo#interiordecorating#interiordecor#onetofollow#delikat#tekstiler#followme#follow#lekkert#classy#vakkert#blogg#blogginnleggkommerpåbaketidblogg

Maison-redaksjonen on Instagram: “Sval sommer! Vi planlegger allerede neste år, hvor vi besøker dette nydelige stedet på Tjøme! #levvakkert #slowdeco #soverom #bedroom #aqua #interiørdesign #textiles #tekstiler #norsksommer #landsted #hytteliv Foto: @elisabethaarhus”

fra Fabric.com

2 Ply Taslan Carrot

2 Ply Taslan Carrot - Discount Designer Fabric - Fabric.com

Kochenille er en tørket lus som brukes til farging av kosmetikk i tillegg til tekstiler. Den kan gi forskjellige farger alt etter hvilken pH fargebadet har. Lusen er av meget god kvalitet og gir godt fargeutbytte. Selges i pakninger på 100 gram.

Jannik Martensen-Larsen, ejeren af Tapet Café, bor med sin kone, designer Helene Blanche, og tre børn i et hjem i Hellerup, hvor de har sat farver, mønstre, tekstiler og kunst sammen på en ekspressiv, personlig og næsten overvældende måde.