Produse noi - Iulie 2012

8 Pins86 Følgere
Motocicleta Kawasaki Ninja ZX-10R - 22 RON   Un cadou potrivit pentru toti pasionatii de motociclete. Macheta Motocicleta Kawasaki Ninja ZX-10R , scara 1/18, este o motocicleta de colectie confectionata din metal, avand un aspect real.

Motocicleta Kawasaki Ninja ZX-10R - 22 RON Un cadou potrivit pentru toti pasionatii de motociclete. Macheta Motocicleta Kawasaki Ninja ZX-10R , scara 1/18, este o motocicleta de colectie confectionata din metal, avand un aspect real.

Motocicleta MZ 1000 S - 22 RON Un cadou potrivit pentru toti pasionatii de motociclete. Macheta Motocicleta MZ 1000 S, scara 1/18, este o motocicleta de colectie confectionata din metal, avand un aspect real.

Motocicleta MZ 1000 S - 22 RON Un cadou potrivit pentru toti pasionatii de motociclete. Macheta Motocicleta MZ 1000 S, scara 1/18, este o motocicleta de colectie confectionata din metal, avand un aspect real.

Inghetata magica

Inghetata magica

Motocicleta Aprilia RSV 1000 R - 22 RON  Un cadou potrivit pentru toti pasionatii de motociclete. Macheta motocicleta motocicleta Honda Hornet, scara 1/18, este o motocicleta de colectie confectionata din metal, avand un aspect real.

Motocicleta Aprilia RSV 1000 R - 22 RON Un cadou potrivit pentru toti pasionatii de motociclete. Macheta motocicleta motocicleta Honda Hornet, scara 1/18, este o motocicleta de colectie confectionata din metal, avand un aspect real.

Motocicleta MV Augusta F4S - 22 RON  Un cadou potrivit pentru toti pasionatii de motociclete. Macheta motocicleta motocicleta Honda Hornet, scara 1/18, este o motocicleta de colectie confectionata din metal, avand un aspect real.

Motocicleta MV Augusta F4S - 22 RON Un cadou potrivit pentru toti pasionatii de motociclete. Macheta motocicleta motocicleta Honda Hornet, scara 1/18, este o motocicleta de colectie confectionata din metal, avand un aspect real.

Motocicleta BMW S1000RR - 22 RON  Un cadou potrivit pentru toti pasionatii de motociclete. Macheta motocicleta motocicleta Honda Hornet, scara 1/18, este o motocicleta de colectie confectionata din metal, avand un aspect real.

Motocicleta BMW S1000RR - 22 RON Un cadou potrivit pentru toti pasionatii de motociclete. Macheta motocicleta motocicleta Honda Hornet, scara 1/18, este o motocicleta de colectie confectionata din metal, avand un aspect real.

Motocicleta Honda Hornet - 22 RON  Un cadou potrivit pentru toti pasionatii de motociclete. Macheta motocicleta motocicleta Honda Hornet, scara 1/18, este o motocicleta de colectie confectionata din metal, avand un aspect real.

Motocicleta Honda Hornet - 22 RON Un cadou potrivit pentru toti pasionatii de motociclete. Macheta motocicleta motocicleta Honda Hornet, scara 1/18, este o motocicleta de colectie confectionata din metal, avand un aspect real.

Pelerina - minge de fotbal - 9 RON  Pelerina breloc pentru suporteri, sub forma de minge de fotbal. Poart-o mereu agatata la geanta, nu stii cand incepe ploaia!

Pelerina - minge de fotbal - 9 RON Pelerina breloc pentru suporteri, sub forma de minge de fotbal. Poart-o mereu agatata la geanta, nu stii cand incepe ploaia!

Pinterest
Søg