Bolig

389 Pins
 3y
Collection by
a living room with a couch, bookcases and window curtains on the windowsill
Metricon Lookbook - Home Of Style, Inspiration + Design
a modern bathroom with marble counter tops and stainless steel fixtures
TOL'KO / "LINEN FLAT"
TOL'KO / "LINEN FLAT" - Dezign Ark (Beta)
two chairs and a table in front of wood paneled walls with text that reads tolkonters ny, manhattan, denmark
TOL'KO / "LINEN FLAT"
TOL'KO / "LINEN FLAT" - Dezign Ark (Beta)
a white house with a black roof and steps leading up to the front door is lit by lights
Nickel or aluminum lights are great!
a bathroom with a sink, mirror and shower head in the wall next to it
Francisca Hautekeete - Gent Arkitekt - Projekter - DR, #arkitektur #francisca # ... - Nelly
a man in an orange suit standing next to a yellow wall and counter top area
Appodeal Office
Appodeal Office on Behance
there is a spiral staircase going up the wall
1m2 stairs by EeStairs I Black staircase I Saving space, any RAL colour staircase design
a black metal fence sitting next to a building on top of a gravel covered ground
Jo kolmatta vuotta tyytyväisenä tähän väriin – Pieni talo Helsingissä
Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.Seuraa meitä Instagram Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!
a black metal mailbox sitting next to a fence with numbers on the front and back
Poorten en Ramen & Deuren - Hout en Aluminium
an outdoor area with concrete blocks and plants
MGProjekt (@MGProjekt) / X
Black timber fence, Burnside Heights (design by FFLA) More
a black towel hanging on the wall next to a door
Gallery of Carlton House by Tom Robertson Architects / The Local Project
Carlton House by Tom Robertson Architects represents a sleep black and white façade of minimalist design, whilst the back of the house has been transformed to an impressive black double-height space of interesting angles, with a graphic colour scheme combined with the original bricks, giving the house an urban edge.