VIG

97 Pins
 9y
Collection by
an open book with some type of text on it's page and the title in german
Psychiatrie
Schijf van 5 Van, Dat, Komen, Chart, Die, Heel, Pie Chart
Schijf van 5
two hands reaching out towards each other with one hand holding the other's hand
Symptomen van uitdroging kunnen zijn: heftige dorsteen gevoel van uitputtingprikkelbaarheid van spieren (spiertrekkingen/spierkrampen)duizeligheidmisselijkheid, soms brakentachycardie (te snelle hartslag) Uitdroging is bij hoogbejaarden regelmatig de uiteindelijke doodsoorzaak; niet meer drinken leidt doorgaans binnen een paar dagen tot de dood.
an open book with instructions on how to use scissors
Dubbelloops stoma
CF (Cystic Fibrosis) wordt ook wel taaislijmziekte genoemd en is de meest voorkomende erfelijke ziekte met een bepaalde levensverwachting. De aandoening is chronisch en niet te genezen. Met, Cystic Fibrosis, Map
CF (Cystic Fibrosis) wordt ook wel taaislijmziekte genoemd en is de meest voorkomende erfelijke ziekte met een bepaalde levensverwachting. De aandoening is chronisch en niet te genezen.
an image of the endospem and its structures
Emfyseem Bij longemfyseem verdwijnen de tussenschotten die normaal gesproken tussen groepen longblaasjes zitten. Hierdoor wordt de long slap. Bij het uitademen worden de luchtwegen daardoor makkelijker dichtgedrukt. Dit heeft benauwdheid tot gevolg.
an image of the anatomy of the human body
Emfyseem Bij longemfyseem verdwijnen de tussenschotten die normaal gesproken tussen groepen longblaasjes zitten. Hierdoor wordt de long slap. Bij het uitademen worden de luchtwegen daardoor makkelijker dichtgedrukt. Dit heeft benauwdheid tot gevolg.
Regel van 5  1. Op de juiste TIJD 2. Aan de juiste PERSOON 3. Het juiste MEDICIJN 4. De juiste DOSIS 5. De juiste TOEDIENINGSWIJZE
Regel van 5 1. Op de juiste TIJD 2. Aan de juiste PERSOON 3. Het juiste MEDICIJN 4. De juiste DOSIS 5. De juiste TOEDIENINGSWIJZE
the structure of an animal's cell is shown in this diagram, with labels on it
Alvleesklier De alvleesklier bevat één tot twee miljoen eilandjes van Langerhans die bij elkaar minder dan twee procent van de alvleesklier vormen. Glucagon wordt gemaakt door alfacellen en insuline door de betacellen. Beide soorten cellen zitten in de eilandjes van Langerhans. Glucagon verhoogt het glucosegehalte. Insuline verlaagt het glucosegehalte.
BMI Bar Chart, Diagram
BMI
Water
Water
an image of a family tree in spanish
Vetten
Koolhydraten Foods, Diet, Food, Nutrition Information, Keto Diet, Big Meals, Nutrient
Koolhydraten
an assortment of fruits and vegetables are shown in this collage with the caption below
Kalium