Kyeshero Hospital

20 Pins4 Følgere
Kvinne ved Kyeshero sykehus

Kvinne ved Kyeshero sykehus

"Det er en tid for alt - en tid for krig og en tid for fred. Vår tid for fred vil komme, og inntil den tid kommer, arbeider vi for å lindre smerten hos våre kvinner og barn."  Disse kloke ordene kom fra vår leder i Kongo, Banyene, da NRK spurte ham om det ikke er lett å miste motet når vi ser hva som skjer.

"Det er en tid for alt - en tid for krig og en tid for fred. Vår tid for fred vil komme, og inntil den tid kommer, arbeider vi for å lindre smerten hos våre kvinner og barn." Disse kloke ordene kom fra vår leder i Kongo, Banyene, da NRK spurte ham om det ikke er lett å miste motet når vi ser hva som skjer.

Banyene - direktør

Banyene - direktør

Kvinner venter på behandling ved Kyeshero sykehus

Kvinner venter på behandling ved Kyeshero sykehus

Kyeshero sykehus i Goma består av hele 17 forskjellige bygninger, hver av dem med ulike funksjoner og utstyr.   Sykehuset ble åpnet i november 2012 etter en 30-måneders byggeperiode.   Åsbjørn Skaaland er en erfaren bistandsmann, og har på vegne av JOIN hatt overoppsyn med byggingen av sykehuset.

Kyeshero sykehus i Goma består av hele 17 forskjellige bygninger, hver av dem med ulike funksjoner og utstyr. Sykehuset ble åpnet i november 2012 etter en 30-måneders byggeperiode. Åsbjørn Skaaland er en erfaren bistandsmann, og har på vegne av JOIN hatt overoppsyn med byggingen av sykehuset.

En viktig del av arbeidet med å bygge Kyeshero Hospital i Goma var å forberede det administrative og medisinske personale på å motta og behandle et høyt antall pasienter! Det nye sykehuset har 300 sengeplasser.   Flere leger har fått spesialistutdanning. Sykepleiere og andre ansatte har med veiledning fra norske sykepleiere forberedt organisering av de nye avdelingene, og innført internasjonalt anerkjente rutiner for sykehusdrift.

En viktig del av arbeidet med å bygge Kyeshero Hospital i Goma var å forberede det administrative og medisinske personale på å motta og behandle et høyt antall pasienter! Det nye sykehuset har 300 sengeplasser. Flere leger har fått spesialistutdanning. Sykepleiere og andre ansatte har med veiledning fra norske sykepleiere forberedt organisering av de nye avdelingene, og innført internasjonalt anerkjente rutiner for sykehusdrift.

En gutt har fulgt sin mor til sykehuset

En gutt har fulgt sin mor til sykehuset

Kyeshero sykehus

Kyeshero sykehus

Kyeshero sykehus

Kyeshero sykehus

Kyeshero sykehus for voldtatte kvinner og barn

Kyeshero sykehus for voldtatte kvinner og barn

Pinterest
Søg