Flere idéer fra Maja
100511_Patient+room+section+(black+walls)blog.jpg 1,134×1,600 pixels

100511_Patient+room+section+(black+walls)blog.jpg 1,134×1,600 pixels

MVN Arquitectos Renovates Industrial Warehouse Into Gorgeous Green HQ for the Botín Foundation

MVN Arquitectos Renovates Industrial Warehouse Into Gorgeous Green HQ for the Botín Foundation

Hughes Warehouse Adaptive-Reuse / Overland Partners | ArchDaily

Hughes Warehouse Adaptive-Reuse / Overland Partners | ArchDaily

Gallery of 20 Creative Adaptive Reuse Projects - 17

Gallery of 20 Creative Adaptive Reuse Projects - 17

Image 1 of 19 from gallery of Monastery of San Juan Cover / BSA. Photograph by Santiago Escribano Martínez

Image 1 of 19 from gallery of Monastery of San Juan Cover / BSA. Photograph by Santiago Escribano Martínez

Music Academy Of Roubaix / zigzag architecture

Music Academy Of Roubaix / zigzag architecture

FRAC-Nord–Pas-de- Calais-Lacaton-Vassal-06

FRAC-Nord–Pas-de- Calais-Lacaton-Vassal-06

Incrível efeito causado pelo vidro espelhado

Incrível efeito causado pelo vidro espelhado

Gallery of This Brooklyn Theater Renovation Shows You Don't Have to Choose Between Heritage and Sustainability - 1

Gallery of This Brooklyn Theater Renovation Shows You Don't Have to Choose Between Heritage and Sustainability - 1

Das Theater in Gütersloh Foto: Erich Volland

Das Theater in Gütersloh Foto: Erich Volland