Flere idéer fra OLGA
René Lalique. 1900-01 signed 'Orchid Blossom' Pendant in the form of an orchid. The blossom has four pale blue plique-à-jour enamel and gold petals; the fifth, or bottom, petal of molded frosted glass depicts the bust of a woman. Calouste Gulbenkian Museum, acquired from the artist in 1901.

René Lalique. 1900-01 signed 'Orchid Blossom' Pendant in the form of an orchid. The blossom has four pale blue plique-à-jour enamel and gold petals; the fifth, or bottom, petal of molded frosted glass depicts the bust of a woman. Calouste Gulbenkian Museum, acquired from the artist in 1901.

Art Nouveau, Tiffany

Art Nouveau, Tiffany

The Sea Library in Awashima by ETAT arkitekter "[The] refurbishment is designed to highlight the material and spatial qualities of the existing wooden building and to enhance its relationship to the sea," said Törnkvist and Belfrage.

The Sea Library in Awashima by ETAT arkitekter "[The] refurbishment is designed to highlight the material and spatial qualities of the existing wooden building and to enhance its relationship to the sea," said Törnkvist and Belfrage.

Olafur Eliasson | Gravity Stairs, 2014 | Leeum, Samsung Museum of Art | Seoul

Olafur Eliasson | Gravity Stairs, 2014 | Leeum, Samsung Museum of Art | Seoul

WBOT's: Tadao Ando’s Chichu Museum

WBOT's: Tadao Ando’s Chichu Museum

interior by ETAT ARCHITECTS: Library in Awashima. Alvar Aalto stool 60 by Artek. Brass table, brass sheets

interior by ETAT ARCHITECTS: Library in Awashima. Alvar Aalto stool 60 by Artek. Brass table, brass sheets

Cascading light

Cascading light

Parallel House - interior by privatiselectionem.com; View to the day activity living area. Polished silvered brass wall panneling reflects the DC90 armchairs designed by Vincenzo De Cotiis for Ceccotti Collezioni.

Parallel House - interior by privatiselectionem.com; View to the day activity living area. Polished silvered brass wall panneling reflects the DC90 armchairs designed by Vincenzo De Cotiis for Ceccotti Collezioni.

It was two years ago when architect and sculptor Vincenzo de Cotiis and his wife, Claudia, discovered their 18th-century palazzo apartment in the old neighbourhood of Magenta. “We’d previously lived in Brera, a very central, busy district,” he explains. “I’d always hoped to live in this area, but the right spaces are very hard to find. I wanted somewhere that retained original features, but still needed a lot of work. We were lucky. It was love at first sight whe...

It was two years ago when architect and sculptor Vincenzo de Cotiis and his wife, Claudia, discovered their 18th-century palazzo apartment in the old neighbourhood of Magenta. “We’d previously lived in Brera, a very central, busy district,” he explains. “I’d always hoped to live in this area, but the right spaces are very hard to find. I wanted somewhere that retained original features, but still needed a lot of work. We were lucky. It was love at first sight whe...