Sjekk størrelsetabell og oversikt over modellene sine størrelser før du bestiller. SMALLCUP PASSER BEST FOR A-CUP TIL LITEN C-CUP. BIGCUP PASSER BEST FOR STOR C-CUP OG OPPOVER. Bh toppen er en myk og behagelig overdel uten spiler som er kjent for sitt gode hold og løft. Den har justerbare stropper, 4 nivåer med hemper, myke/breie stropper for avlastning av ryggen og tilpasningsdyktig passform - på litt samme måte som en penere sportsbh med blonder. Her får du komfortabelt kombinert med lekkert! Lace, Products, Bra Tops, Adjustable Straps, Wide Straps, Pretty Sports Bras, Bra, Sports Bra, Amanda
Save
Product sold by
careless.no
NOK 399.00
In stock

Amanda Basic Bra Big Cup - Bright White - 3XL

Product details
Sjekk størrelsetabell og oversikt over modellene sine størrelser før du bestiller.
SMALLCUP PASSER BEST FOR A-CUP TIL LITEN C-CUP.
BIGCUP PASSER BEST FOR STOR C-CUP OG OPPOVER.
Bh toppen er en myk og behagelig overdel uten spiler som er kjent for sitt gode hold og løft.
Den har justerbare stropper, 4 nivåer med hemper, myke/breie stropper for avlastning av ryggen og tilpasningsdyktig passform - på litt samme måte som en penere sportsbh med blonder. Her får du komfortabelt kombinert med lekkert!
Faste innlegg/fast padding.
Årets kolleksjon har Tencel som hovedstoff.
Tencel® er en slitesterk, men myk og lett fiber med høy elastisitet. - Den har en glatt overflate og føles mykere for huden enn ull, bomull og silke. - Plagg laget av Tencel® bærer fuktighet veldig godt og absorberer 50 prosent mer fuktighet enn bomull.
Vaskes i vaskemaskin på 40 grader med mørkt tøy.
Materiale:
66.3% Modal - Tencel
19.8% Nylon
3.9% Elastane
Ships from and sold by
dignitycollect.myshopify.com
01308v8qjamozdslko35s9m37s3wqd
Careless
9 followers