Pinterest • Hele verdens idékatalog

Udforsk disse idéer og meget mere!

Mariehøj Cultural Centre Architects: Sophus Søbye Arkitekter, WE Architecture Location: Holte, Denmark

Mariehøj Cultural Centre Architects: Sophus Søbye Arkitekter, WE Architecture Location: Holte, Denmark

Gallery - Mariehøj Cultural Centre / Sophus Søbye Arkitekter + WE Architecture - 5

Gallery of Mariehøj Cultural Centre / Sophus Søbye Arkitekter + WE Architecture - 5

Gallery - Mariehøj Cultural Centre / Sophus Søbye Arkitekter + WE Architecture - 5

This innovative Welcome Gallery at the Alder Planetarium, in Chicago, was built by Thomas RozakArchitecture, LLC

Welcome Gallery / Thomas Roszak Architecture

This innovative Welcome Gallery at the Alder Planetarium, in Chicago, was built by Thomas RozakArchitecture, LLC

Gallery - Mariehøj Cultural Centre / Sophus Søbye Arkitekter + WE Architecture - 12

Gallery of Mariehøj Cultural Centre / Sophus Søbye Arkitekter + WE Architecture - 12

Gallery - Mariehøj Cultural Centre / Sophus Søbye Arkitekter + WE Architecture - 12

Gensler Downtown LA Headquarters / Gensler / © Farshid Assassi

'FitNation' Exhibition

Gensler Downtown LA Headquarters / Gensler / © Farshid Assassi

Ópera de Oslo / Snohetta

Ópera de Oslo / Snohetta

Library, Campus University of Technology in Delft (The Netherlands). By Mecanoo.

Library, Campus University of Technology in Delft (The Netherlands). By Mecanoo.

25498ab257031ead5566edb7b7d12d58

25498ab257031ead5566edb7b7d12d58

der-gorgonaut: “               windows // middle of 2014 // panasonic dmc-zs15 (by Georg Nickolaus)               ”

der-gorgonaut: “ windows // middle of 2014 // panasonic dmc-zs15 (by Georg Nickolaus) ”

Beautiful Glulam curtain wall.

Beautiful Glulam curtain wall.

MVRDV Wins Competition in France with Residential Development Inspired by Rock Formations

MVRDV Wins Competition in France with Residential Development Inspired by Rock Formations

bloomimages | Architecture Visualisation

bloomimages | Architecture Visualisation

..
Belgian design collective Rotor interfered with the restoration of these disused dockside gravel pits to reveal traces of Ghent’s industrial past

Belgian design collective Rotor interfered with the restoration of these disused dockside gravel pits to reveal traces of Ghent’s industrial past

jaja architects - Library Landscape

jaja architects - Library Landscape

// New York City Vertical Farm by Natural Light Design Studio

// New York City Vertical Farm by Natural Light Design Studio