Korosta arkilookiasi Christyn tyylikkäillä takeilla! Päivitä vaatekaappiasi Christy Lapel Classy Coatiganilla, joka on suunniteltu mukavuutta ja tyyliä varten. Tämä monikäyttöinen takki sopii monenlaisiin tilaisuuksiin töistä rentoihin retkiin, joten näytät vaivattoman tyylikkäältä. Christy on valmistettu kestävästä, pehmeästä ja ihoystävällisestä kankaasta. Tämä vaate tarjoaa pitkäkestoista mukavuutta, lämpöä ja kodikkuutta jokapäiväiseen käyttöön. Löysä istuvuus sopii eri vartalonmuodoille ja eri ikäisille, ja se tarjoaa sekä mukavuutta että tyyliä kaikille käyttäjille. Materiaali: puuvilla Safari, Open Front Knit Cardigan, Sweater Jacket, Womens Long Knit Cardigan, Long Knit Cardigan, Sweaters For Women, Knit Sweater Cardigan, Long Cardigan, Knit Cardigan
Save
Product sold by
nylla.fi

Christyn tyylikäs takki - Punaruskea / XL

Product details
Korosta arkilookiasi Christyn tyylikkäillä takeilla!
Päivitä vaatekaappiasi Christy Lapel Classy Coatiganilla, joka on suunniteltu mukavuutta ja tyyliä varten. Tämä monikäyttöinen takki sopii monenlaisiin tilaisuuksiin töistä rentoihin retkiin, joten näytät vaivattoman tyylikkäältä.
Christy on valmistettu kestävästä, pehmeästä ja ihoystävällisestä kankaasta. Tämä vaate tarjoaa pitkäkestoista mukavuutta, lämpöä ja kodikkuutta jokapäiväiseen käyttöön.
Löysä istuvuus sopii eri vartalonmuodoille ja eri ikäisille, ja se tarjoaa sekä mukavuutta että tyyliä kaikille käyttäjille.
Materiaali: puuvilla
Ships from and sold by
www.nylla.fi
NyllaHelsinki
Nylla Helsinki
5 followers